Junts, millor i més competitius!

Amazon Web Services

JOINSO treballa amb el líder en infraestructura com a servei (IaaS) segons l’últim informe “2016 Magic Quadrant for Cloud Infrastructure as a Service” , i proporciona totes les seves possibilitats als seus clients.
Amazon Web Services (AWS) és una plataforma de serveis de núvol que ofereix potència de còmput, emmagatzematge de bases de dades, entrega de contingut i altres funcionalitats per a ajudar a les empreses a escalar i créixer. Explori com milions de clients aprofiten els productes i solucions del núvol de AWS per a crear aplicacions sofisticades i cada vegada més flexibles, escalables i fiables.

Drupal

Som experts en Drupal i “membres” de la Drupal Association.
Treballem amb Drupal des de la versió 5 i estem al dia en les últimes versions. Com a empresa consultora especialitzada en Drupal i en base a la nostra àmplia experiència en múltiples sectors i especialitats, treballem en multitud de projectes, sense limitacions de mida, tipologia o sector.

Els nostres desenvolupaments es centren tant en frontend i backend, desenvolupament de temes, mòduls, integració amb altres serveis, etc.

Google Partner

Som Google Partner, experts en publicitat de pagament a través de Google Adwords. Podem assessorar-lo en la creació de la seva publicitat a Internet o bé podem administrar la seva publicitat per a vostè.
Contem amb experts en màrqueting certificats per Google que optimitzaran la seva publicitat en base a les necessitats del seu negoci, ja sigui augmentar la notorietat del seu negoci a Internet o bé optimitzar el retorn sobre la inversió.
Englobem totes les àrees de publicitat que ofereix Adwords per a poder oferir-li una proposta adaptada a vostè: publicitat en cerca i display, publicitat en mòbils, publicitat en vídeo o publicitat en Shopping.

Dell

La nostra aliança amb Dell com a partners ens permet dotar als nostres clients del millor conjunt de solucions tecnològiques per a cobrir les necessitats d’infraestructura informàtica. El nostre acord amb Dell ens permet dotar als nostres clients de facilitats diverses, ja siguin financeres, com podria ser el renting d’equips, garanties com el Premium Support o l’assistència per a la posta en marxa d’equips a nivell de tota Espanya.

Synology

Synology certifica a JOINSO com “System Integrator” el que permet proporcionar als seus clients un valor afegit en el desplegament de les solucions Synology.
Synology s’ha esforçat en redefinir el que un emmagatzematge connectat a la xarxa (NAS) pot aconseguir, i en oferir una potència i versatilitat incomparables que revolucionaran la forma d’administrar les dades – amb una experiència digital complement nova.
Fundada l’any 2000, Synology es una empresa dedicada a desenvolupar servidors NAS d’alt rendiment, fiables, versàtils i respectuosos amb el medi ambient. El nostre objectiu consisteix en oferir solucions ràpides i rentables, proporcionar un sòlid servei d’atenció al client i, en últim terme, garantir una gran versatilitat d’opcions per a empreses i particulars.